Air Blanche springkasteel

Huur een luxe springkasteel

Breng jouw feest naar een hoger niveau met onze witte springkastelen! Dankzij hun uniek design zijn ze geschikt voor elk type feest: babyborrel, trouw, communie, verjaardag, … Zowel jong als oud zal plezier beleven op deze prachtige springkastelen. Leuke foto's gegarandeerd!

Deze 3 unieke springkastelen hebben elk een eigen look-en-feel en kunnen voor een volledige dag of weekend gehuurd worden.

Wil jij ook een memorabele dag maken van jouw feest?
Ontdek hier ons aanbod.

Air Blanche springkasteel
Prijs: € 175

Lea

Maak van elk kinderfeest een unicornfeest! Dit exclusief springkasteel met eenhoorn is onweerstaanbaar door zijn mooie look in goud en muntkleur.

Air Blanche springkasteel
Prijs: € 190

Jerôme

Dit imposant wit springkasteel is met zijn strakke lijnen, open dak en mooie kantelen een ideale blikvanger op elk type feest!

Air Blanche springkasteel
Prijs: € 190

Juliette

Dit springkasteel in de vorm van een pagode geeft een unieke touch aan je (trouw)feest! Bovendien kan je Juliette decoreren naar gelang je thema of smaak.

Alt Text
Prijs: € 190

Renée

Speels, dromerig en romantisch! Renée is een uniek wit-roze springkasteel op maat van elke prinses!

 • Alt Text

  Dankzij jullie heel wat blije gezichten en prachtige foto’s op het feest van onze dochter! Foto door Lux Visual Storytellers

  Laura Segers
 • Alt Text

  Tijdens de voorbereiding van ons trouwfeest waren we op zoek naar iets dat onze genodigden nog niet eerder gezien hadden. Via vrienden kwamen we terecht bij Air Blanche. Zij waren nog in volle opstartfase, maar toch mochten we Juliette al huren voor ons feest. Het springkasteel was een groot succes! Wij en onze gasten waren ‘letterlijk’ in de 7e hemel. Het maakte ons feest echt af!

  Axelle & Thomas
 • Alt Text

  Een springkasteel huren voor de babyborrel van ons dochtertje leek ons een goed idee, want er waren heel wat kindjes onder onze gasten! Geweldig dat wij Lea bovendien als eersten mochten uittesten! De kids hebben er heel veel plezier aan beleefd!

  Céline & Mathieu