Alt Text

Jerôme

Spring een gat in de lucht op jouw feest! Dit sprookjesachtig wit springkasteel is met zijn strakke lijnen en mooie kantelen een ideale blikvanger op elk type feest! Dankzij het open dak is deze stijlvolle burcht een echte belevenis die ook je volwassen gasten zeker gaan uitproberen!

Beleef een unieke ervaring in open lucht en spring ‘s avonds de sterren van de hemel! Plezier verzekerd!

Alt Text
info

Prijs

€ 190 (excl. BTW)

Afmetingen

4x5,2x4,3m (lxbxh)

Benodigdheden

 • stopcontact 220V + 16A
 • vlakke ondergrond
 • 1m vrije ruimte rondom het springkasteel

Aantal personen

max. 8

Inclusief: verlengkabel 25m

 • Alt Text

  Dankzij jullie heel wat blije gezichten en prachtige foto’s op het feest van onze dochter! Foto door Lux Visual Storytellers

  Laura Segers
 • Alt Text

  Tijdens de voorbereiding van ons trouwfeest waren we op zoek naar iets dat onze genodigden nog niet eerder gezien hadden. Via vrienden kwamen we terecht bij Air Blanche. Zij waren nog in volle opstartfase, maar toch mochten we Juliette al huren voor ons feest. Het springkasteel was een groot succes! Wij en onze gasten waren ‘letterlijk’ in de 7e hemel. Het maakte ons feest echt af!

  Axelle & Thomas
 • Alt Text

  Een springkasteel huren voor de babyborrel van ons dochtertje leek ons een goed idee, want er waren heel wat kindjes onder onze gasten! Geweldig dat wij Lea bovendien als eersten mochten uittesten! De kids hebben er heel veel plezier aan beleefd!

  Céline & Mathieu