Alt Text

Lea

Maak van elk kinderfeest een unicornfeest! Dit exclusief springkasteel met eenhoorn is onweerstaanbaar door zijn mooie look in goud- en muntkleur. Geen schreeuwerige kleuren maar een elegante en zachte uitstraling.

De kinderen kunnen zich uitleven op de verschillende obstakels en naar beneden glijden via de glijbaan voor nog meer plezier!

Dit stijlvolle springkasteel zal stralen op je lentefeest, communie, babyborrel, tuinfeest, ...

Alt Text
Info

Het springkasteel is overdekt, dus het kan ook op een regenachtige dag gebruikt worden.

Prijs

€ 175 (excl. BTW)

Afmetingen

4,7x4,2x3,5m (lxbxh)

Benodigdheden

 • stopcontact 220V + 16A
 • vlakke ondergrond
 • 1m vrije ruimte rondom het springkasteel

Aantal personen

max. 10 kinderen - enkel voor kinderen

Inclusief: verlengkabel (25m)

 • Alt Text

  Dankzij jullie heel wat blije gezichten en prachtige foto’s op het feest van onze dochter! Foto door Lux Visual Storytellers

  Laura Segers
 • Alt Text

  Tijdens de voorbereiding van ons trouwfeest waren we op zoek naar iets dat onze genodigden nog niet eerder gezien hadden. Via vrienden kwamen we terecht bij Air Blanche. Zij waren nog in volle opstartfase, maar toch mochten we Juliette al huren voor ons feest. Het springkasteel was een groot succes! Wij en onze gasten waren ‘letterlijk’ in de 7e hemel. Het maakte ons feest echt af!

  Axelle & Thomas
 • Alt Text

  Een springkasteel huren voor de babyborrel van ons dochtertje leek ons een goed idee, want er waren heel wat kindjes onder onze gasten! Geweldig dat wij Lea bovendien als eersten mochten uittesten! De kids hebben er heel veel plezier aan beleefd!

  Céline & Mathieu